Kungkungkung i baren!

Kvällen började med melodifestivalen. Heat och Måns tog sig vidare! Sen vart det en hyffsat misslyckad omgång av "värre eller värst"..
    Sedan tog sig tre av de fyra brudarna ner på campus för att besöka E-puben första gången på ett tag.
Där var det fest som hette duga men liveband och fullproppat med folk! GRYMT!
Vi träffade även B/A1. Kicki gjorde en snygg vink, sedan kom han och bjöd tjejerna på lite dans! Majoren framförde en hälsning från Little Dirty, utan hennes medvetande.. Tjejer - ni skulle vart där!
Sånt drag var det längesedan det var! Livebandet bidrog nog till denna effekt. Massvis med gamla klassiker spelades, "kung i baren" och "sommarnatt" gjorde folksamlingen som galen och folk öste på som aldrig förr!! Tjejerna som befann sig på plats var nog inte så missnöjda när trummisen bestämt sig för att sakta men säkert ta av sig mer och mer kläder allt eftersom tiden gick.
    Slagsmål var vi även nära på att bevittna men som tur var så lyckades det tillslut stoppas. Killen såg rött och det var nog dags för honom att gå hem - för länge sen!

Sedan var det dags att bege sig hemåt. När vi stod i kön till matvagnen så började vi prata med nån halvflummig kille som trodde att den sminkade killen som stod lite längre (och antagligen varit på sittning) bort bara ville ha uppmärksamhet.. Jajja. 
    Efter ett misslyckat försök att styra efterfest gick vi till tviste för att käka lite. Och vi satt och flummade en timma innnan det var dags för mig och mimmi att ta oss till våra egna hem.

Att se sms som skickats och tagits emot under kvällen var ganska underhållande en dag som denna, vilda sms om A1 med Åsa. Och måånga sms om att de ska komma hem - eller att vi ska komma till dem.. hehe!
    Inne på ICA kom det bästa (läs sämsta) bakisskämtet i historien när Kickan läser innehållsförteckning och det står "fett med gräslök". hahahoho! Så kul har man en söndag, lite halvt medvetande.
    Nu pågår förfullt försök till att stabilisera vätskebalansen igen..


Kommentarer
Postat av: Kicki

åh melodifestivalen var BRA igår, och två favoriter gick vidare, wohooo!!haha den där efterfesten, styrdes grymt bra haha, vi skyller på Per....

Bäst med hela kvällen var deffenitivt livebandet!

2009-02-15 @ 23:11:39
URL: http://swingby.blogg.se/
Postat av: Kicki

Wohooo, ny blogg.kickiskrypin.blogg.se

2009-02-16 @ 13:08:47
URL: http://kickiskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0