Vårpirr

Lycka! Vår! Pirr i magen! återigen - LYCKA!!
Är det inte för härligt hur glada all blir när det är vår?! Hur det bara spritter i hela kroppen och man inte kan sluta le. Framförallt helst att man tokler med rödvinständer som heter duga på lunchrasten.. njaee, inte helt godkänt. För idag har vi provat 10 rödviner och avslutade med två vita - där jag självklart gillade den som inte finns i Sverige (å andra sidan är ekad chardonnay inte så svår att hitta). Gästföreläsning med Per Blomqvist. Kanske skulle varit aningens mer påläst då det kändes lite pinsamt imorse att inte veta ett skvatt om Sydafrika som vinland. Så det blir skäpning till morgondagen då det ska handla om Australien och Nya Zeeland. Så efter min gourmetmiddag blir det fram med den största boken i världshistorien och läsaläsaläsaläsa för att senare kanske se lite eurovision.
     Igår fick jag först nostalgi-sms av Hanna (som jag känt sedan 7/8års ålder), hon hade sett det verkliga vårtecknet - Thomas (en kille från området hemma) har tagit fram cykeln. Detta har alltså, sedan vi lärde känna varandra, varit det riktiga vårtecknet - att han tar fram cykeln (eller skateboarden).
    Sedan kom nostalgi-samtal från Sara, hon har sett en av träsk-killarna på ropsten.. haha vilket skämt!!

Nä, har inte så mycket att bidra till världen förutom LYCKA!!!! pirrpirrpirrpirrpir :)

Kommentarer
Postat av: Kicki

HAHHAa jaa absolut, visst pirras det både lite här och där haha. jag tycker du är charmig med rödvinständerna, så kör med dom i helgen så går du all in!!!

2009-05-12 @ 19:32:19
URL: http://kickiskrypin.blogg.se/
Postat av: Majoren

eehm nej, det verkade inte riktigt gå hem vid bordet breve så jag skippar det!! :P haha!

2009-05-12 @ 19:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0