Someone like you

Ännu en helg har gått. Ångesten över tentan har släppt lite, borde dock plugga 24 timmar om dygnet fram tills onsdag.
I fredags blev det riktig mysdag, först i solen utanför Mimmi. Sedan utan sol utanför Mimmi men henne, Kicki och Karin. Efter ett tag fick vi även sällskap av ett gäng trevliga människor:) Blev en tidig kväll och när jag kommit hem och lagt mig så klev jag upp igen och gick över till Kicki och slumrade istället. Fortfarande fundersam på kryptiska sms under kvällen, men det visar sig väl.. Lördagen blev otrooooligt lugn, såg "hundtricket"  hos Kicki, fy faan vilken pinsam film men totalt värt det med L.W. Vi satt som förtrollade och mest njöt :p haha!!
Idag började dagen med ett långt, konstigt samtal med min bror (som kommer på fredag:D), sedan en ännu konstigare samtal med min mamma, som jag tror har slagit huvudet hårt! Sedan kom det verkliga äventyret - åka till ica maxi med Karin och Mimmi. Mimmi var ju lugn och sansad, men Karin förgyller närvaron med sin förvirring. Först glömmer hon plånboken - så in med bilen land ålidhems gränder, för att sedan vara 5cm från att krocka. Sen gick väl allt helt ok, tills vi kommer till kassan och Karin har ju lagt ur kortet ur plånboken och varken Mimmi eller jag hade pengar.. Så hon får lämna kassarna med kvittot för att fort hämta kortet. Jag och Mimmi står nervöst kvar och hoppas att hon inte krockar på vägen för att hon ör stressad.. Hon kom tillbaka levande! :D haha! I väntan gjorde även vi dagens goda gärning när vi hjälpte en gammal man med parkinson. (så blev man en aningens bättre människa)

Nu beger jag och Kicki oss snart ner mot staden på våra racercyklar och hoppas att regnet håller sig borta under den tiden. Sedan blir det mest lugnt och jag får nog (tror jag?) sambo ikväll. Är man tillräckligt fokus kanske man kan slå upp den underbara "oxford companion to wine"!!! Jag bara ÄLSKAR den boken! eehmm.. äsch då! Jag ska tamigfan sätta tentan på onsdag och det med bravu!! :D


Let your body decide where you want to go, high or low, fast or slow


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0