Every night is saturday night!!

No need to worry bout tomorrow!!

Äntligen hänger den där - klänningen till fredagens middag och festligheter! :) Det blev inte den jag tänkt - det blev en bättre! Sjukt fin med turkosa påfågelfjädrar på:) åååh, ni kan ju bara tänka er. Angående skorna gick först min dröm i krasch då mina drömskor var aniiingens för stora. Men med hjälp av min personliga stylist hittade jag ett par toktuffa med ca en deci klack... Kan ju hoppas att jag kan gå en hel kväll, men de var ganska så sköna så. 
   Det blev en mysig lunch i den stekande solen på Sandys, där jag såg läskig dubblgångare.. Var inte den "rätta" personen ialf. Efter några timmar begav vi oss till campus för att lämna böcker, stötte även på några välbekanta ansikten för en stunds skitsnack.
   Väl hemma testade jag mitt nyinköpta lack som är tokblått, spännande färg - kan nog bli ganska tufft. Testade även hela outfiten tillsammans och kände mig jävligt nöjd! 
   Sedan begav vi (jag och Kicki) oss hem till Karin för att leka plugg-coacher till våra älskade vänner som ska vara klara med sitt projektarbete idag. Såg bra ut tjejer!
 
Fick nyss besked som sköt mig upp i det blå.. Är inte mentalt frisk har jag alldeles själv fastslagit - igen! Men jag har ju kul och det är väl huvudsaken! :D
    Nu blir det gourmetmiddag och satc.

Tjohej!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hahhaa du är ju underbar och det älskar jag dig för, såå glad som du blev idag woho! Du kommer va grym, Killer heels!!

2009-05-26 @ 01:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0