Bäst vs Sämst

Bäst:
Ser fram emot en helg med grymt mycket fest och att min bror kommer till staden! Fetsen börjar redan ikväll, det är bartömning på Epuben och kommer vara grymt mycket folk som det verkar!  (framförallt då hela usbe ska vara där innan det öppnar) Fredag fyller Kickan 21!!! Detta ska firas på alla möjliga sätt. Till att börja med kommer ju Peps och Love i hennes ära (hehe, vi säger så ialf), sedan blir det en dag av iordningfixande för att sedan gå på finmiddag. Lördag blir det ner på ängarna och stöka, kanske se Robban spela:) hehe! Festfestfest - vi får se vart kvällen tar oss! 
         Och på tisdag beger jag mig hem till Stockholm för sommaren och då ska jag träffa älskade KARIN!!!!! Träffade henne sist innan hon åkte till Asien för mer än ett år sedan. Blev otroligt glad när hon ringde igår, och ännu gladare när vi bestämde att ses på tisdag:)

Sämst:
RESTAURANGHÖGSKOLAN
, åtminstone de som fixat middagen.. För det första att lägga den under yran?!?! (vad tänkte ni med?) För det andra - efterfest på ett ställe inte ens alla kommer in?!?! VAD TÄNKTE NI MED? Fick svar av hon som är ansvarig, som man skulle skicka namnen för listan till - bara restauranghögskolans elever, annars får du ringa invito själv och fixa det.. Eeeehm jahapp?! Jag bryr mig inte jättemycket om att bror och love inte kommer in, jag hänger gärna på fysik. Dock råkar jag veta att en av de som tar examen (Karin) har en massa kompisar hon vill ha dit som inte är 21.. 
    Nog för att restauranghögskolan sällan gör något rätt men detta var faaaan riktigt jävla piss klantigt!!!!
Och när ryktena dessutom går för nästa år att vi är så många som går ut att antingen får vi inte ta med oss någon eller så delas det upp på två kvällar - FUCK OFF!


Nä, jag ska sluta vara bitter.. Jag har mycket att se fram emot! Så egentligen är jag ju jävligt glad. (mest schizo kanske)
Ska snart ner och putsa lite glas på skolan. Sedan har jag tvingat Åsa packa ihop så att jag kan städa när jag kommer hem, vilket hon så fint har gjort. Det är mysigt att ha henne boende här, men jag har en störning i hjärnan som får fnatt när det bli för mkt saker. haha! Kanske är för litet att bo två pers på 25 kvadrat? Ja, antagligen. Men jag måste säga att det har varit mysigt att ha någon att surra med innan man somnar, sover ofta bättre om någon ligger bredvid (skumt det där).. 
    Dags att styra upp sig själv så folk inte skräms ihjäl då de ser en.. 


Kommentarer
Postat av: andrea

varför hamnar inte jag på "bäst-listan" :( du kanske inte tycker d ska bli kul att ses.....snyft

2009-05-28 @ 13:55:49
Postat av: Kicki

Hahha bra VS lista, sånt gillar vi! Nu drar det snart igång!

2009-05-28 @ 15:44:56
URL: http://kickiskrypin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Andrea det är klart du är med på bäst listan!! :DNU BÖRJAR FESTEN!!!!!!!

2009-05-28 @ 16:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0